Röviden rólunk

Tisztelt Látogató!

Nagykereskedésünk kizárólag minőségi használtruha, illetve original bálák behozatalával és értékesítésével foglalkozik. Tíz éves tapasztalatunk és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően nyugat-angliai áruházak szezonvégi készleteit vagy túlkínálatból eredően feleslegessé vált termékeit vásároljuk meg és értékesítjük a magyar piacon.

Mára számtalan cég kínálja az általa importált ruhákat különböző minőségben és árakban. A globális kereskedelemnek köszönhetően egyre több ország lép be az értékesítési hálózatba és egyre többfelé oszlik el a begyűjtött ruhanemű, ezzel felhigítva a kínálatot, rontva a felső kategóriát, a termékek színvonalát. A minőségi gyengülés jelensége bizonyára Ön előtt sem ismeretlen.

Az AngolExtra által forgalmazott áruk minősége garantáltan a legjobb, a kereskedői (illetve a végfelhasználói) igényeket tökéletesen kielégíti.

Egyedi lehetőség üzletet nyitó kereskedőknek!

Cégünk kérésre személyesen felméri üzletét, hogy segítsünk mindenben, ami egy üzlet nyitásához elengedhetetlen - pl.: kiegészítő termékek, dekorációs elemek, vállfák stb… Raktárunk bemutatótermében kiállított berendezéseket akár egyedi elképzelés szerint is legyártjuk. Cégünk nagy tapasztalatú, kreatív csapattal rendelkezik, hogy az Ön által elindított üzlet a legsikeresebben működjön - ehhez nem csak a megfelelő árukészlet, de az üzlet belső és külső arculata is hozzátartozik.

Cégünk kiszállítást vállal az ország egész területén!

Előzetes egyeztetés alapján a megrendelt árut házhoz visszük, minden kötelezettség nélkül. Megtekintheti és megvásárolhatja üzletében.
Mi helybe visszük!

Kattintson ide, mi visszahívjuk!

Néhány kép központi raktárunkról